Quamtrax Vitamineral Complex 60 tablets

Kategorija:

9,99 

Quamtrax Vitamineral Complex 60 tablets je izdelek, ki vsebuje vse esencialne vitamine ter minerale.

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Vitamineral Complex 60 tablets

Šifra: ZQV60 Kategorija:

Quamtrax Vitamineral Complex 60 tablets: formula z esencialnimi vitamini in minerali

Quamtrax Vitamineral Complex 60 tablets je izdelek, ki vsebuje vse potrebne in esencialne vitamine ter minerale. Z izborom najpomembnejših vitaminov in mineralov bo izdelek zadovoljil tako rekreativne kot profesionalne športnike.Quamtrax Vitamineral vsebuje vitamine in minerale, ki so esencialni in jih je potrebno v organizem vnesti, saj jih ta ne more sintetizirati. Pravilno delovanje metabolizma in imunskega sistema je pri športnikih zelo pomembno, saj je le tako mogoča redna in intenzivna vadba. Športniki so zaradi fizičnega stresa bolj izpostavljeni in potrebujejo dodaten vnos esencialnih mikronutrientov.Poleg povečanih fizioloških potreb so športniki seveda izpostavljeni tudi reaktivnim kisikovim spojinam in prostim radikalom Nekateri vitamini in minerali so pomembni tudi kot antioksidanti in sodelujejo pri nevtralizaciji prostih radikalov. Intenzivno dviganje uteži ter trening v fitnesu je velik sporžitelj nastajanja prostih radikalov. Ti v večji meri nastajajo tudi ob povečanem vnosu hrane v jetrnem metabolizmu – naprimer v programih za pridobivanje mišične mase. Quamtrax Vitamineral Complex 60 tablets vsebuje vitamin C, vitamin E ter selen, ki so odlični antioksidanti.Poleg tega je pomemben tudi vitamin A, ki igra vlogo pri pravilnem delovanju imunskega sistema. Omeniti velja še celoten spekter vitaminov B, ki sodelujejo v metabolnih procesih pridobivanja energije ter pri pravilnem delovanju živčevja.Kopica esencialnih mineralov je odgovorna za številne druge funkcije kot so ohranjanje normalnih nohtov in las ter kože, pri spermatogenezi, normalnem delovanju ščitnice ter kognitivnih funkcijah.
NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1 kapsulo Quamtrax Vitamineral Complex z zadostno količino vode po obroku. Priporočamo približno vsak dan ob istem času.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnenega odmerka.

SESTAVINE: 

Askorbinska kislina, magnezij, niacin (vitamin B3), cink, železo, kalij, vitamin E (tokoferol), pantotenska kislina (vitamin B5), mangan, vitamin B6 (piridoksin), baker, riboflavin (vitamin B2), tiamin (vitamin B1), vitamin A (retinol), folna kislina, jod, krom, vitamin D 8mcg, vitamin B12 (cianokobalamin), ostale sestavine: kalcijev fosfat, magnezijev oksid, želatina.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

SESTAVAna 1 kapsulo % PDV
Vitamin A (retinol)800 mcg100
Vitamin B1 (tiamin)1,4 mg127
Vitamin B2 (riboflavin)1,6 mg114
Vitamin B3 (niacin)18 mg112
Vitamin B5 (pantotenska kislina)6 mg100
Vitamin B6 (piridoksin)2 mg143
Vitamin B9 (folna kislina)200 mcg100
Vitamin B12 (cianokobalamin)1 mcg40
Vitamin C (askorbinska kislina)60 mg75
Vitamin D (holekalciferol)8 mcg160
Vitamin E (tokoferol)10 mg83
Magnezij60 mg16
Kalij10 mg0,5
Mangan2,5 mg125
Baker2 mg200
Jod150 mcg100
Krom50 mcg125
Železo14 mg100
Cink15 mg150

*% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

Morda bi vas zanimalo