Vodnik po najboljših prehranskih dodatkih za fitnes in druge športne aktivnosti

 

Spletna trgovina s športno prehrano in prehranskimi dopolnili abpSPORT vam ponuja široko izbiro dodatkov ter pripomočkov za fitnes in druge športne.

Dobri treningi sami po sebi niso dovolj, da zagotovijo veliko in ustrezno mišično rast ter egeneracijo. Rezultati športnikov, še posebej body builderjev, so v veliki meri odvisni od načina prehranjevanja in intenzivnega treninga. Profesionalni ali amaterski športniki izbirajo prehranske dodatke na podlagi treninga in vsakodnevne diete, saj jih le s pravilno uporabo in izbiro telo lahko najbolje uporabi.

Ne sme se zanemariti dejstva, da več ni nujno boljše, in tako velja tudi za prekomerno izčrpavanje telesa z intenzivnim treningom. To ne pripomore k izboljšanju, ampak prej poslabšanju mišične rasti in napredka.

Izjemno pomembno je izbrati športno prehrano visoke kvalitete in predvsem tisto, ki je primerna glede na dnevne potrebe. Med pomembno športno prehrano in prehranska dopolnila sodi več kategorij. Naša spletna trgovina s športno prehrano ponuja številne kategorije izdelkov. Med najpomembnejše sodijo proteini ali beljakovine. To so najpopularnejši prehranski dodatki ta čas, saj jih poleg športnikov uporabljajo tudi manj aktivni ljudje za dopolnitev njihovih dnevnih potreb po beljakovinah. Najboljše znamke teh dodatkov so INN Supplements, Quamtrax, Optimum nutrition, Mutant, ki ponujajo najrazličnejše sestavine za zadovoljitev potreb vsakega posameznika.

Poleg proteinov so pomembne še aminokisline in kreatin. Ti izdelki so namenjeni predvsem regeneraciji in povečanju moči ter sposobnosti pri izvajanju kratkih in intenzivnih vadb ter tudi dolgotrajnih aerobnih trenažnih procesov. Med zelo pomembne kategorije športne prehrane sodijo še vitamini in minerali, ki jih z vsakdanjo prehrano vedno težje pridobimo. Pri nas dobite najrazličnejše aminokisline (glutamin in BCAA) za izboljšanje počutja med treningom, kar je znanstveno dokazano in tudi več vrst kreatina (mi priporočamo predvsem blagovni znamki INN Suplements in Quamtrax), ki pomagajo pri intenzivnejših treningih.

Nakup v spletni trgovini s športno prehrano in proteini abpSPORT se izplača, saj najdeš številne izdelke in znane proizvajlce ter zelo konkurenčne cene.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja