INN Supplements betaBOOST fire 250g

5.00 od 5
1 review INN Supplements betaBOOST fire 250g

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements betaBOOST fire s 100% čistim beta alaninom.

13,99€

Na zalogi

POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

INN Supplements betaBOOST fire je prehransko dopolnilo, ki vsebuje čisto aminokislino beta alanin. Beta alanin je naravna beta aminokislina, ki ima nekoliko drugačno molekulsko strukturo kot druge aminokisline, ki so predstavljene z vsemi dobro poznanimi L-aminokislinami.

Beta alanin ni substrat za biosintezo velikih proteinov ali encimov v človeškem telesu, ampak se tam lahko sintetizira iz karnozina ali anserina ter je tudi del pantotenske kisline oziroma vitamina B5.

Prehranska dopolnila z aminokislino beta alanin so postala zelo priljubljena in razširjena v zadnjih letih. Beta alanin je pomemben pri sintezi druge spojine, in sicer karnozina. Poleg beta alanina je komponenta karnozina še aminokislina histidin. Izkazalo se je, da histidin kot del karnozina ne vpliva toliko na njegovo koncentracijo v telesu, temveč ima pri tem beta alanin bistveno bolj pomembno vlogo.

INN Supplements betaBoost fire vsebuje čisto aminokislino beta alanin v prahu brez dodanih drugih sestavin.

Predlagamo uporabo beta alanina 20 minut pred vadbo v odmerkih 2-5g, odvisno od vaše telesne mase. Aminokislino Beta alanin se lahko kombinira z drugimi prehranskimi dopolnili, kot je kreatin, prav tako se nahaja v različnih NO boosterjih. Priporočeno predvsem za športnike, ki:

  1. trenirajo redno z utežmi v fitnesu, torej so izpostavljeni intenzivnemu fizičnemu stresu, kot naprimer bodybuilding, fitness, cross fit, powerlifting, dviganje uteži
  2. trenirajo vzdržljivostne discipline moči kot so veslanje, kajak, kolesarstvo
  3. trenirajo aerobno/anaerobne športe kot je nogomet, košarka, rokomet, tek

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte polovico čajne žličke (2,5g) prehranskega dopolnila za športnike INN Supplements betaBOOST fire 20 minut pred treningom z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

2,5-5g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

Sestavine 2,5g 100g
Energijska vrednost 0 kcal 0 kcal
Beta alanin 2,5g 100g
SESTAVINE: 

Beta alanin.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

INN Supplements

Embalaža

250g

Mnenja

  1. , :
    5 od 5

    Odličen dodatek za pred treningom,osebno ima name podoben učinek kot kreatin + dodaten pump.

Dodaj komentar