INN Supplements Citrulline Oxide 250g

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements Citrulline Oxide vsebuje pomembno aminokislino L-citrulin.

17,99€

Na zalogi

POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

INN Supplements Citrulline Oxide vsebuje čisto aminokislino L-citrulin DL-malat. Aminokislina L-citrulin je neesencialna aminokislina, ki jo telo samo pridobiva iz aminokisline ornitin, ko se ta poveže s karbamoil fosfatom. To se zgodi v ciklusu sečnine, s katerim telo odstranjuje amonijak.  Amonijak se pospešeno tvori v aktivni mišici med treningom, kar odloži regeneracijo in povečuje utrujenost.

Citrulin poleg tega nastaja tudi kot stranski proizvod pri konverziji arginina v dušikov oksid. Številne študije so pokazale, da povečan vnos citrulina bistveno izboljša koncentracijo arginina v krvi.

V zadnjih letih se športna industrija vedno bolj nagiba k uporabi citrulina namesto arginina. Razlog za to je preprost; citrulin je bolj učinkovit pri povečevanju koncentracije arginina v krvi, kot pa sama uporaba arginina. Poleg tega, je prednost citrulina tudi v tem, da se ne razgradi tako hitro kot arginin.

Uporaba citrulina je priporočljiva za vse športnike, ki trenirajo vzdržljivostne športe kot tudi tiste, ki raje zahajajo v fitnes centre ali izvajajo treninge za moč.

Glavne lastnosti INN Supplements Citrulline Oxide:

  • vsebuje čisti L-citrulin DL-Malat
  • brez okusa in drugih sestavin

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Vzemite 2-5g INN Supplements Citrulline Oxide 20minut pred vadbo z zadostno količino vode ali druge pijače.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

Hranilna vrednost in sestavine 100g 5g
L-citrulin DL-malat 100g 5g
SESTAVINE: 

L-citrulin DL-malat.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

INN Supplements

Embalaža

250g

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “INN Supplements Citrulline Oxide 250g”