Isoline BCAA drink 330ml

Prehransko dopolnilo Isoline BCAA drink verižno razvejane aminokisline BCAA v okusnih pijačah.

1,80€
Počisti izbrano
POPUST: 4 kosi 3% / 5 kosov 5%
Primerjaj

Opis izdelka

Xcore BCAA Complex 3100 je prehransko dopolnilo, ki vsebujejo vsem poznane esencialne verižno razvejane aminokisline L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin. BCAA aminokisline spadajo med bolj poznane dodatke k prehrani športnikov. Med vsemi dvajsetimi aminokislinami so ravno te tri BCAA aminokisline zelo pomembne pri intenzivni vadbi, saj predstavljajo zelo velik odstotek vseh aminokislin v telesu in spadajo med glukogene aminokisline.

xcore-bcaa-complex-3100

Najpogosteje se te esencialne aminokisline uporabljajo pred vadbo ali po njej. Razmerje med aminokislinami L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin je 2:1:1. Poleg tega vsebuje še dodatek vitamina B6 in B2, ki prispevajo k normalni presnovi beljakovin in glikogena.

Xcore BCAA complex 3100 vsebuje verižno razvejane aminokisline v tabletah, ki se hitro razgradijo, zato je njihova absorpcija dovolj hitra tudi za uporabo po vadbi.

Glavne lastnosti Xcore BCAA Complex 3100:

  • razmerje aminokislin 2:1:1
  • dodatek vitamina B2 in B6
  • esencialne aminokisline

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte 6 tablet Xcore BCAA Complex 3100 pred, med ali po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

6 tablet. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

Sestavine 6 tablet % PDV
Energijska vrednost 0 kcal
L-levcin 1,5g
L-isolevcin 0,75g
L-valin 0,75g
Vitamin B6 2,4mg 171
Riboflavin (vitamin B2) 3,0mg 214
SESTAVINE: 

L-levcin, L-isolevcin, L-valin, riboflavin (vitamin B2), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), vezivo (mikrokristalinična celuloza),  sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), polivinil pirolidon, natrijev škrob glikolat.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Isoline

Embalaža

330ml

Okus

Citrusi, Malina lubenica

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “Isoline BCAA drink 330ml”