Quamtrax Gluta 5 400g

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Gluta 5 vsebuje aminokislinsko mešanico na podlagi L-Glutamina, BCAA in tavrina.

22,99€
Počisti izbrano
POPUST: 2 kosa 10% / 4 kosi 20%
Primerjaj

Opis izdelka

Quamtrax Gluta 5 združuje tri pomembne sestavine, in sicer L-Glutamin, esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA in Tavrin. To so sestavine, ki jih športniki potrebujejo pred in po vadbi. Trening vodi do mikropoškodb mišičnega tkiva, ki so nujne za napredek. Aminokisline običajno dodajamo pred in po vadbi.

quamtrax-gluta5

Športnikom se priporoča, da poleg svojega rednega treninga uživajo mešanico aminokislin. Quamtrax Gluta 5 vsebuje najpomembnejše aminokisline za vse, ki redno in intenzivno trenirajo.

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 merico (16g) Quamtrax Gluta 5 skupaj z vodo. Zaužijte 1 merico pred in 1 merico takoj po fizični aktivnosti.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

16-32g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus banana.

Hranilna vrednost in sestavine 100g
energijska vrednost 380 kcal
Maščobe 0g
Ogljikovi hidrati 40g
Beljakovine 55g
L-glutamin 31,25g
L-levcin 9,37g
Tavrin 4,68g
L-isolevcin 4,68g
L-valin 4,68g
SESTAVINE (banana): 

L-glutamin (Ajinomoto), L-levcin, tavrin, L-valin, L-izolevcin, sladili (saharin, sukraloza), barvilo (riboflavin), dehidrirana banana v prahu, aroma banane.

SESTAVINE (limona): 

L-glutamin (Ajinomoto), L-levcin, tavrin, L-valin, L-izolevcin, sladili (saharin, sukraloza), barvilo (riboflavin), dehidrirana limona v prahu, aroma limone.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Quamtrax

Okus

Čokolada, Jagoda-banana, Pomaranča

Embalaža

400g

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “Quamtrax Gluta 5 400g”