Xcore BCAA complex 3100 200 tablet

Ugodno!
Placeholder

Prehransko dopolnilo za športnike Xcore BCAA complex 3100 z esencialnimi BCAA aminokislinami in dodatkom vitamina B6 in B2.

15,99€ 9,99€

Ta izdelek ni na zalogi, preverite kasneje.

Primerjaj

Opis izdelka

Xcore BCAA Complex 3100 je prehransko dopolnilo za športnike in vsebujejo vsem poznane esencialne verižno razvejane aminokisline L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin. BCAA aminokisline spadajo med najbolj popularne izdelek za uporabo ob intenzivni športni vadbi.

Med vsemi dvajsetimi aminokislinami so ravno te tri BCAA aminokisline zelo pomembne pri intenzivni vadbi, saj predstavljajo zelo velik odstotek vseh aminokislin v mišičnem tkivu. Aminokisline BCAA so glukogene, medtem ko je L-levcin edina ketogena aminokislina.

xcore-bcaa-complex-3100

Najpogosteje se te aminokisline uporabljajo pred vadbo, lahko pa tudi po njej. Razmerje med aminokislinami v tem izdelku je 2:1:1 – L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin. Poleg tega vsebuje še vitamin B6, ki pripomore k normalni presnovi beljakovin in glikogena.

Glavne lastnosti izdelka Xcore BCAA Complex 3100:

  • razmerje L-levcin, L-isolevcin, L-valin 2:1:1
  • dodatek vitamina B6
  • dodatek vitamina B2
  • enostavne tablete za požiranje

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte 6 tablet prehranskega dopolnila za športnike Xcore BCAA Complex 3100 pred, med ali po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

6 tablet. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

Sestavine 6 tablet % PDV
Energijska vrednost 0 kcal
L-levcin 1,5g
L-isolevcin 0,75g
L-valin 0,75g
Riboflavin (vitamin B2) 3,0mg 214
Vitamin B6 2,4mg 171
SESTAVINE: 

L-levcin, L-isolevcin, L-valin, riboflavin (vitamin B2), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), vezivo (mikrokristalinična celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), polivinil pirolidon, natrijev škrob glikolat.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Xcore

Embalaža

200 tablet

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “Xcore BCAA complex 3100 200 tablet”