INN Supplements Simply Creatine Powder 500g

5.00 od 5
3 reviews INN Supplements Simply Creatine Powder 500g

Prehransko dopolnilo INN Supplements Simply Creatine vsebuje čisti kreatin monohidrat, ki pomaga pri obnovi zalog mišičnega ATP-ja.

11,99€

Na zalogi

POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

INN Supplements Simply Creatine Powder je prehransko dopolnilo, ki vsebuje navaden 100% čist kreatin monohidrat. Kreatin je zagotovo ena izmed najbolj raziskanih snovi v športu, saj velja za zelo pomembno dopolnila že od osemdesetih let prejšnjega stoletja. Princip delovanja kreatina je v regeneraciji in povečani koncentraciji porabljenega kreatinfosfata. V jetrih se s pomočjo encimov iz kreatin sintetizira kreatinfosfat, ki nato potuje do skeletnih mišičnih celic. Tam je predvsem pomemben za fosforilacijo nastalega ADP-ja, torej molekule nastale iz znanega ATP-ja, in torej ponoven nastanek adenozin trifosfata (ATP).

Creatine_banner_500

ATP je energetsko bogata molekula, glavni vir energije pri maksimalnih intenzivnih in kratkih mišičnih naporih. Dodatek INN Supplements Simply Creatine Powder lahko pripomore k lažjemu opravljanju zelo intenzivnih krajši naporov in povečani ponovljivosti takšne vadbe, saj povečuje zaloge kreatinfosfata. Poleg tega lahko spodbuja anabolno okolje v mišičnih celicah, saj pripomore k povečanju intracelične tekočine. Povečana količina ATP-ja na razpolago za opravljanje intenzivnih ponovitev naj bi pripomogla tudi k dvigu moči.

Kreatin v INN Supplements Simply Creatine Powder je eden izmed bolj preizkušenih in varnih dopolnil, ki ob primerni uporabi in predvsem redni in intenzivni vadbi lahko pripomore in pomaga pri doseganju vaših rezultatov in zastavljenih ciljev.

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte eno čajno žličko (3-5g) INN Supplements Simply Creatine Powder približno 20minut pred vadbo z zadostno količino vode, priporočamo vsaj 300ml.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5g. Ne preseči priporočljiv dnevnih odmerkov.

Hranilna vrednost in sestavine 5g 100g
Energijska vrednost 0 kcal 0 kcal
Kreatin monohidrat 5g 100g
SESTAVINE: 

Kreatin monohidrat.

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

INN Supplements

Embalaža

500g

Mnenja

 1. , :
  5 od 5

  zelo prav pride pri pripravah na tekme saj pozitivno vpliva na povečanje moči

 2. , :
  5 od 5

  deluje

 3. (preverjeni lastnik) , :
  5 od 5

  Super

Dodaj komentar