Dedicated Epic 550g

Prehransko dopolnilo v obliki preworkout NO boosterja Dedicated Epic.

34,99€
Počisti izbrano
POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

Dedicated EPIC je prehransko dopolnilo za športnike in spada med odlične celične volumizatorje oziroma preworkout, NO boosterje. Vsebuje visoke količine preizkušenih odmerkov kreatina, beta alanina in drugih spojin za optimalno delovanje. Izdelek vsebuje neverjetno visok odmerek aktivnih sestavin, poleg tega ne vsebuje nobenih sladkorjev ali kalorij in ni zaščitena mešanica s strani kateregakoli podjetja!

Dedicated Epic vsebuje naslednje sestavine:

  1. Beta alanin – neesencialna aminokislina. Beta alanin spada med najbolj uporabljene sestavine v večini preworkout izdelkov.
  2. Tavrin – spada med netipične aminokisline, ki pa se zelo pogosto uporablja v veliko izdelkih športne prehrane in prehranskih dopolnilih.
  3. Kreatinijev klorid – trenutno najbolj koncentriran in močan kreatin na tržišču. Kreatinijev klorid se zelo dobro topi v vodi za razliko od večine oblik kreatina. Topnost kreatina je bistvenega pomena za optimalno absorpcijo. Kreatinijev klorid je izredno čist in se lahko dozira v manjših odmerkih kot ostale vrste kreatina.
  4. Kreatin monohidrat – najbolj raziskan in uporabljen športni dodatek na trgu danes. Prednosti in slabosti kreatina so dokumentirane v tisoče študijah. ATP (adenozinijev trifosfat) je vir energije, ki se uporablja pri kratkih eksplozivnih gibih kot so dviganje uteži ali šprint. Kreatin povečuje telesno zmogljivost pri zaporednih kratkih in visoko intenzivnih naporih.
  5. Kreatinol-O-fosfat – pogosto zamenjan z ostalimi vrstami kreatina, vendar ima povsem drugačno strukturo. Kreatinol-O-fosfat je izjemno učinkovit z zelo visoko stopnjo absorpcijo v mišične celice.
  6. L-karnitin tartrat – najbolj biorazpoložljiva oblika aminokisline L-karnitin je v obliki tartrata. Vsem so zelo dobro poznane lastnosti aminokisline L-karnitin, saj se ta uporablja v številnih različnih izdelkih.
  7. Glukuronolakton – znana sestavina energijskih pijač in zelo močan dodatek v novi formuli Dedicated Epic.
  8. Izvleček cimeta – tradicionalno se ta izvleček uporablja kot aroma, vendar Dedicated Epic vsebuje drugačen ekstrakt cimeta.  Ta spojina je zelo pomembna za popolno absorpcijo kreatina ter drugih sestavin in s tem povečuje njihovo učinkovitost.
  9. Astragin™ – je patentiran ekstrakt ginsenga, ki se kombinira skupaj z aminokislinami, beljakovinami in vitamini. Astragin je dodan k izdelku Dedicated Epic z namenom povečati izkoristek ostalih sestavin in tako narediti  izdelek še učinkovitejši in močnejši.

Sestavine kot so kreatin in beta alanin se uporabljajo že veliko časa ravno zaradi njihovih ustreznih učinkov in rezultatov pri vadbi. Uvajanje novih in pravilno izbranih sestavin lahko povečuje učinek ostalih in s tem še povečuje kakovost izdelka.

Dedicated Epic uporablja preverjene in vsem dobro poznane sestavine brez nikakršnih skrivalnic. Dedicated Epic je primeren za uporabo pred vadbo pri vseh, ki potrebujejo nekaj podpore in si želijo boljše rezultate.

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 odmerek 11g (1 priloženo žličko) z 200ml vode in začnite piti 30min pred vadbo ter napitek popijte do konca preden pričnete trening.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

11g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

Hranilna vrednost in sestavine 11g
Energijska vrednost 0 kcal
Beta alanin 2,0g
Tavrin 2,0g
Kreatinijev klorid 1,5g
Kreatin monohidrat 1,5g
Kreatinol-o-fosfat 1,0g
L-karnitin tartrat 1,0g
Glukuronolakton 0,5g
Glicin propionil-L-karnitin 0,5g
Izvleček cimeta (izvleček za polimer metilhidroksihalkon) 0,125g
Astragin® (izvleček grahovca (Astragalus), izvleček kitajskega ginsenga (Panax notoginseng)) 0,05g
SESTAVINE (sadni punč): 

Beta alanin, tavrin, kreatinijev klorid, kreatin monohidrat, kreatinol-o-fosfat, L-karnitin tartrat, glukuronolakton, glicin propionil-L-karnitin, izvleček cimeta (izvleček za polimer metilhidroksihalkon), Astragin® (izvleček grahovca (Astragalus), ostale sestavine: citronska kislina, malična kislina, silicijev dioksid, magnezijev dioksid, kalcijev silikat, sladili (kalijev acesulfam, sukraloza), DI-kalcijev fosfat, naravne in umetne arome, barvilo (FD&C rdeče #40 (E129)), fino mleta sol.

SESTAVINE (lubenica): 

Beta alanin, tavrin, kreatinijev klorid, kreatin monohidrat, kreatinol-o-fosfat, L-karnitin tartrat, glukuronolakton, glicin propionil-L-karnitin, izvleček cimeta (izvleček za polimer metilhidroksihalkon), Astragin® (izvleček grahovca (Astragalus), ostale sestavine: citronska kislina, malična kislina, silicijev dioksid, magnezijev dioksid, kalcijev silikat, sladili (kalijev acesulfam, sukraloza), DI-kalcijev fosfat, naravne in umetne arome, barvilo (sok rdeče pese), fino mleta sol.

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Dedicated

Okus

Lubenica, Mešano sadje

Embalaža

550g

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “Dedicated Epic 550g”