Dedicated Unstoppable 210g

Prehransko dopolnilo Dedicated Unstoppable je najboljši preworkout booster leta 2015.

34,99€
Počisti izbrano
POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

Dedicated Unstoppable je legendarni preworkout izdelek, ki vpliva na telesno zmogljivost. Vsebuje mnogo novih sestavin, ki zagotavljajo daleč najboljši učinek od vseh ostalih podobnih proizvodov na trgu. Dedicated Unstoppable je prvi izdelek, ki vsebuje adaptogena poživila;, kar pomeni, da večji napor kot vlagate v trening, bolj bo izdelek učinkoval!

Dedicated Unstoppable je bil zasnovan z enim samim ciljem v mislih; da nudi ultimativno preworkout izkušnjo! Učinkovanje NO boosterja je hitro. Dedicated nutrition opisuje, da izdelek deluje na:

 1. Fizično moč
 2. Ima učinek pumpa
 3. Povečuje vztrajnost, osredotočenost
 4. Povečuje energijo
 5. Zmanjšano kopičenje mlečne kisline
 6. Manjši občutek bolečine v mišicah

Dedicated Unstoppable doseže vrhunec delovanja v 60-75 minutah po zaužitju in vas ponese do konca vadbe. Dedicated Unstoppable vsebuje edinstvene sestavine, ki skupaj ustvarjajo končno sinergijo. Glavne sestavine v tem prehranskem dopolnilu za športnike so:

 • Trimetilglicin nitrat – Dedicated nutrition trdi, da trimetilglicin (brezvodni betain) dokazano vpliva na študij na fizične zmogljivosti športnikov. Ne povečuje samo moči, ampak vpliva tudi na volumen, pri čemer istočasno zmanjšuje utrujenost. Z dodajanjem nitrata trimetilglicinu postanejo njegovi učinki še močnejši.
 • N-karbamil- glutamat – za to aminokislino pri proizvajalcu navajajo, da spodbuja mišično rast za neverjetnih 28%. Včasih jo imenujejo tudi super arginin, saj je 7,5-krat močnejši kot običajni arginin. N-karbamil- glutamat ne povečuje le mišične mase in sproščanje rastnega hormona, temveč zagotavlja tudi izjemen učinek »pumpa«.
 • Hydromax® (65% glicerol monostearat) – je zelo specifična sestavina, ki čaka na pridobitev patenta, ima sposobnost vezati več vode v mišično tkivo in tako izboljšati hidratacijo, absorbcijo in prekrvavljenost. Prednost je ta, da v mišičnem tkivu vezana voda ne daje napihnjen in nabuhel videz, temveč je uspešno odvedena iz podkožja, kar vam daje napet in suh videz.
 • Adreno-Pump™ – zeliščni ekstrakt flavonov, ki deluje kot stimulans. Ne le, da Adreno-Pump™ zagotovi čisto fizično energijo, ampak tudi izboljšuje pretok krvi in ​​poveča zaloge kalcija znotraj mišičnih celic. Ta dodatni mišični kalcij povzroči takojšnjo in neverjetno povečanje fizične moči.
 • Euphoria-Stim ™ (ekstrakt sadeža Longan) – kitajski sadež, ki ga namensko gojijo za podjetje DEDICATED z najsodobnejšo tehnologijo 21. stoletja. Vsebuje različne tanine, ki v kombinaciji z drugimi sestavinami v izdelku zagotavljajo izredno uporabniško izkušnjo. Euphoria-Stim™ je ena od glavnih sestavin, zaradi katere je Dedicated Unstoppable tako izjemno močan izdelek.
 • Brezvodni kofein – z ločevanje kofeina od svojih molekul vode lahko izboljšamo absorbcijske lastnosti kot jih poznamo pri običajnem kofeinu. Te sestavine in njenih učinkov ni potrebno podrobneje predstavljati, saj so njeni učinki dobro poznani.
 • EPO-Drol ™ (ekstrakt Rhodiola Rosea) – ta edinstven in standardiziran ekstrakt Rhodiole vsebuje Salidrozide. Salidrozid je bil imenovan tudi naravni EPO, saj je izjemno učinkovit pri povečanju vzdržljivosti s povečanjem dejavnosti rdečih krvnih celic in zmogljivostjo porabe kisika. Kar pomeni, da lahko naredite več ponovitev vaj, ne da bi se pri tem utrudili.
 • Theacrine (kot Teacrin®) – ta aktivna spojina je bila najdena v Kucha čaju in ima precej edinstvene prednosti. Ne samo, da deluje kot alternativni vir energije poleg kofeina, temveč tudi izboljšuje in podaljša njegove učinke. Z dodajanje te sestavine izdelku Dedicated Unstoppable bo učinek izdelka vsakič enak, kar pomeni, da bo Teacrin preprečeval, da bi vaše telo razvilo toleranco do sestavin izdelka Dedicated Unstoppable, kar bi pomenilo manjšo učinkovitost.
 • Lancelot ™ (Thermopsis Lancelota) – legendarni vitez Lancelot je bil znano po svoji nepremagljivosti v boju. Ta zeliščni ekstrakt okrepi vsako sestavino v izdelku Dedicated Unstoppable, zaradi česar pridobiva legendarni sloves.
 • Di-Kofein malat- ta različica kofeina daje bolj gladek občutek kot običajen kofein. Tudi njegovi učinki trajajo veliko dlje in tako preprečujejo nenaden padec telesne moči.
 • Vitamin C – nobeden od pre-workout izdelkov ne bi bil popoln, če ne bi vseboval te sestavine. Vitamin C poveča zmogljivosti na različne načine in po različnih poteh, tako da bi bilo škoda, če ga ne bi vključili.
 • Astragin® -astragin je resnično revolucionaren ojačevalec absorbcije hranil in tako učinkovitost vseh sestavin v izdelku Dedicated Unstoppable.
 • Kakav-Drol ™ – kakav je izredno bogat z različnimi flavonoidi in alkaloidi. Mnogi od teh so zelo močni beta-2-adrenergični receptorji. Naš ekskluzivni Kakav-Drol ™ ne spodbuja le izgorevanje maščob, ampak povečuje tudi izgradnjo mišic. Podobno kot znameniti klenbuterol, ampak po naravni poti in brez stranskih učinkov!

Sinergija med vsemi sestavinami je tista poglavitna prednost, ki postavlja izdelek Dedicated Unstoppable nad vse druge. Vsaka posamezna sestavina deluje v popolni harmoniji skupaj z drugimi.

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 odmerek 11g (1 priloženo žličko) z 200ml vode in začnite piti 30min pred vadbo ter napitek popijte do konca preden pričnete trening.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

11g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

Hranilna vrednost in sestavine 11g % PDV
Energijska vrednost 0 kcal
Trimetilglicin nitrat 1500mg
N-karbamil glutamat 1000mg
HydroMax (65% glicerol) 1000mg
Adreno-PumpTM (izvleček Selaginella Tamariscina) 200mg
Euphoria-StimTM (izvleček sadeža Longan, standardiziran za tanine) 200mg
Brezvodni kofein 175mg
EPO-DrolTM (izvleček Rhodiola Rosea (rožni koren), standariziran za salidrozide) 150mg
Theacrine (kot TeaCrine®) 100mg
Legendary LancelotTM (izvleček Thermopsis Lanceloata) 75mg
Di-kofein malat 50mg
Vitamin C 50mg 69,4
AstraGin® (Astragalus (grahovec) 50mg
Izvleček Panax Notoginseng (kitajski ginseng)) 50mg
Cocoa-Drol (izvleček kakavovih flavonoidov) 25mg
SESTAVINE: 

Trimetilglicin nitrat, N-karbamil glutamat, HydroMax (65% glicerol), Adreno-PumpTM (izvleček Selaginella Tamariscina), Euphoria-StimTM (izvleček sadeža Longan, standardiziran za tanine), brezvodni kofein, EPO-DrolTM (izvleček Rhodiola Rosea (rožni koren), standariziran za salidrozide), Theacrine (kot TeaCrine®), Legendary LancelotTM (izvleček Thermopsis Lanceloata), di-kofein malat, vitamin C, AstraGin® (Astragalus (grahovec), izvleček Panax Notoginseng (kitajski ginseng)), Cocoa-Drol (izvleček kakavovih flavonoidov). OSTALE SESTAVINE: Naravne in umetne arome, silicijev dioksid, fruktooligosaharidi, sladilo (sukraloza), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sredstvo za zgostitev (ksantam gumi), natrijev citrat, barvilo (FD&C rdeča #40).

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Dedicated

Okus

Češnja

Embalaža

210g

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “Dedicated Unstoppable 210g”