INN Supplements Rocket Fuel booster 450g

5.00 od 5
1 review INN Supplements Rocket Fuel booster 450g

Prehransko dopolnilo INN Rocket Fuel booster je novejši preworkout izdelek brez ogljikovih hidratov.

27,99€
Počisti izbrano
POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

INN Supplements Rocket Fuel booster je prehransko dopolnilo iz linije Pro Elite ter odličen preworkout in NO booster. Ta booster vsebuje mešanico sestavin v ustreznih količinah, ki so v pomoč pri pripravi na najzahtevnejše napore treninga. INN Supplements je dva meseca preizkušal različne mešanice na večji skupini vrhunski športnikov in na koncu izbral prav to za novi INN Supplements Rocket Fuel booster.

Poleg kofeina sta za sinergističen učinek dodana še tavrin in L-tirozin. Ta kombinacija je primerna za športnike ob opravljanju visoko intenzivnih naporov med treningi. Za povečano učinkovitost samega izdelka sta dodana še beta alanin ter L-citrulin. Beta alanin je prekurzor karnozina in ima več pozitivnih učinkov.

Drugi zanimiv sklop sestavin predstavljata L-arginin ter arginin alfa-ketoglutarat, poleg katerih je dodan še kreatin monohidrat. Kreatin povečuje fizično sposobnost ob kratkih in visoko intenzivnih naporih.

Za povečanje učinkovitosti vseh sestavin so dodani še vitamini B-kompleksa, ki vplivajo na normalno delovanje živčnega sistema, v procesih energetskega metabolizma ter v metabolizmu beljakovin in glikogena. Za povečan učinek preostalih sestavin sta dodana še izvlečka črnega in kajenskega popra.

Rocket_fuel_450_bannerINN Supplements Rocket Fuel booster ne vsebuje odvečnih ogljikovih hidratov, ampak izključno učinkovite sestavine. Vsak izdelek vsebuje minimalno 30 odmerkov tega učinkovitega preworkouta v zelo prijetnem sadnem okusu pomaranče.

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

En odmerek 10-15g (2/3 do 1 priložene žličke) INN Supplements Rocket Fuel booster zmešajte z 200ml vode in začnite piti 30min pred vadbo ter napitek popijte do konca preden pričnete trening. Priporočamo, da za prvo uporabo poizkusite polovico odmerka. Osebam pod 70kg priporočamo odmerek 7,5g.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

10g (2/3 priložene merice). Ne prekoračiti odmerka 15g (1 merice).

Hranilna vrednost 15g % PDV
Maščobe 0g
Ogljikovi hidrati 0,6g
- sladkorji 0g
Beljakovine 13,2g
Kreatin monohidrat 3,0g
Beta alanin 2,8g
L-citrulin DL-malat 2,0g
L-arginin 2,0g
L-arginin AKG 1,5g
L-tirozin 1,0g
Tavrin 1,0g
Kofein 300mg
Magnezij 94,0mg 25
Niacin (vitamin B3) 16mcg 100
Vitamin B6 1,4mg 100
Vitamin B12 2,5mcg 100
Piperin 5mg
Kajenski poper 15mg
SESTAVINE: 

Kreatin monohidrat, beta alanin, L-citrulin DL-malat, L-argini, L-arginin alfaketoglutarat, L-tirozin, tavrin, kofein, magnezijev oksid, niacin (vitamin B3), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), vitamin B12 (cianokobalamin), piperin (ekstrakt črnega popra), kajenski poper (ekstrakt), aroma pomaranče, silicijev dioksid, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sladilo (sukraloza), barvilo (beta karoten).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

INN Supplements

Okus

Pomaranča

Embalaža

450g

Mnenja

  1. , :
    5 od 5

    Probal že veliko izdelkov za pred treningom,ROCKET FUEL je eden boljših!

Dodaj komentar