Barebells Protein Pudding 200g

Barebells Protein Pudding je beljakovinski puding z nizko vsebnostjo sladkorja in kar 20 g beljakovin.

2,49€
Počisti izbrano
POPUST: 4 kosi 3% / 8 kosov 5% / 16 kosov 10%
Primerjaj

Opis izdelka

Barebells Protein Pudding je okusen beljakovinski puding z visokim deležem beljakovin, ki je kot nalašč za prijeten in okusen prigrizek s katerim vnesete v telo tudi potrebne beljakovine. Je v majhnem, 200 g pakiranju, ki ga lahko preprosto date v svojo torbo in zaužijete kot zdrav in okusen prigrizek v službi ali na poti.

Barebells Protein Pudding prihajajo v štirih odličnih okusih: jagoda, vanilja, kokos in čokolada. Poleg odličnega okusa, se Barebells Protein Pudding ponašajo tudi z neverjetno kremasto teksturo z visokim deležem beljakovin, ki si jih lahko privoščite kadarkoli tekom dneva.

Barebells Protein Pudding zagotavljajo kar 20 g mlečnih beljakovin na porcijo, kar bo prispevalo k rasti in vzdrževanju mišične mase. Poleg tega imajo zelo nizko vsebnost maščob in sladkorja, saj na 100 g vsebujejo le 4,5 g sladkorja in 1,5 g maščobe. Izdelek je tako primeren za vsakogar, ki išče okusen prigrizek, z visoko vsebnostjo beljakovin in nizko vsebnost maščob ter sladkorja. So kot nalašč za večerni posladek, ko vas popade želja po sladkem. Barebells Protein Pudding praktično ne vsebuje laktoze, zato je primeren za vse, ki ste intolerantni na laktozo.

Barebells Protein Pudding Banner

Glavne značilnosti Barebells Protein Pudding:

  • kar 20 g beljakovin na puding
  • le 4,5 g sladkorja in 1,5 g maščobe na 100 g
  • zelo nizka vsebnost laktoze
  • trije odlični okusi

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Puding zaužijte po vadbi ali med dnevnimi obroki.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 puding na dan oziroma po potrebi posameznika.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus kokos.

Hranilna vrednost in sestavine 200g
Energijska vrednost 143 kcal
Maščobe 3g
- nasičene 2g
Ogljikovi hidrati 9g
- sladkorji 9g
Beljakovine 20g
Sol 0,26g
Laktoza <0,2g
SESTAVINE (okus Double Chocolate): 

Mleko, mlečne beljakovine, stabilizator (karagenan), kakav (1%), aroma (Čokolada), sladilo (sukraloza), sredstvo za uravnavanje kislosti (natrijev fosfat), laktaza. Vsebuje naravno prisoten sladkor.

SESTAVINE (okus Coconut Dream): 

Mleko, mlečne beljakovine, stabilizator (karagenan), aroma (kokos), sladilo (sukraloza), sredstvo za uravnavanje kislosti (kalijev fosfat), laktaza. Vsebuje naravno prisoten sladkor.

SESTAVINE (okus Creamy Vanilla): 

Mleko, mlečne beljakovine, stabilizator (karagenan), aroma (vanilije), sladilo (sukraloza), sredstvo za uravnavanje kislosti (natrijev fosfat), laktaza. Vsebuje naravno prisoten sladkor.

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Barebells

Okus

Čokolada, Kokos, Vanilija

Embalaža

200g

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “Barebells Protein Pudding 200g”