Quamtrax Hydrobeef 2000g

5.00 od 5
2 reviews Quamtrax Hydrobeef 2000g

Športna prehrana Quamtrax Hydrobeef vsebuje hidrolizat izolata govejih beljakovin ter dodatek Kyowa aminokislin.

45,99€
Počisti izbrano
POPUST: 2 kosa 3% / 3kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

Quamtrax Hydrobeef je športna prehrana z visoko vsebnostjo beljakovin. Ta sodoben izdelek je pridobljen z uporabo novejših postopkov ekstrakcije in kasneje cepitve na aminokisline s pomočjo hidrolize ter izolacijske metode za povečanje čistosti beljakovin.

Goveje beljakovine vsebujejo visoke vrednosti esencialnih in neesencialnih aminokislin, primerljive s kakovostnimi viri beljakovin kot je sirotka. Izdelek vsebuje za 350% bolj skoncentriran vir beljakovin v primerjavi z govejim mesom, poleg tega pa ne vsebuje toliko maščob.

Quamtrax Hydrobeef vsebuje hidrolizat izolata govejih beljakovin.

Quamtrax Hydrobeef ponuja kakovosten vir beljakovin in je primeren za mnoge uporabnike, ki jim uporaba mleka, mlečnih izdelkov in laktoze povzroča različne težave ali so nanje intolerantni. Poleg samih govejih beljakovin so v izdelek dodali še kakovostne aminokisline Kyowa, in sicer verižno razvejane BCAA aminokisline in L-glutamin.

Poleg vseh naštetih prednosti so v izdelek dodali še mešanico vitaminov in mineralov za izboljšanje asimilacije aminokislin in boljšega metaboliza beljakovin.

Quamtrax Hydrobeef vsebuje tudi ustrezno visok nivo kreatina na odmerek, saj je edini vir beljakovin v izdelku goveje meso. Izdelek vsebuje približno 20-krat več kreatina kot običajen goveji zrezek in zato tudi pomaga pri ustrezno povečanem anabolizmu in regeneraciji po intenzivni vadbi.

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 odmerek (priloženo 1 merico) Quamtrax Hydrobeef skupaj z vodo ali nemastnim mlekom in zaužijte takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-2 odmerka (40-80g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

Hranilna vrednost in sestavine 100g
Energijska vrednost 369,2 kcal
Maščoobe 2,8g
Ogljikovi hidrati 9,0g
Beljakovine 77,0g
L-Kompleks 6,41g
- L-glutamin, kreatin monohidrat, BCAA (L-levcin, L-valin, L-isolevcin
SESTAVINE (okus vanilija):

Izolat hidroliziranih govejih beljakovin, maltodekstrin, L-glutamin (Kyowa TM), BCAA aminokisline (L-levcin, L-valin, L-isolevcin), kreatin monohidrat, aroma vanilije, cimet v prahu, srednjeverižni trigliceridi, natrij, sladili (sukraloza, kalijev acesulfam), sredstvo proti penjenju (dimetil polisiloksan (E900)), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), magnezijev oksid, kalcijev fosfat, železov glukonat, askorbinska kislina, cinkov sulfat, tokoferol, niacin, retinol acetat, pantotenska kislina, holekalciferol, piridoksin, riboflavin, tiamin, folna kislina, kalijev jodid, D-biotin, cianokobalamin.

SESTAVINE (okus čokolada):

Izolat hidroliziranih govejih beljakovin, maltodekstrin, L-glutamin (Kyowa TM), BCAA aminokisline (L-levcin, L-valin, L-isolevcin), kreatin monohidrat, nemasten kakav v prahu,  instant kava, aroma čokolade, srednjeverižni trigliceridi, natrij, sladili (sukraloza, kalijev acesulfam), sredstvo proti penjenju (dimetil polisiloksan), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), magnezijev oksid, kalcijev fosfat, železov glukonat, askorbinska kislina, cinkov sulfat, tokoferol, niacin, retinol acetat, pantotenska kislina, holekalciferol, piridoksin, riboflavin, tiamin, folna kislina, kalijev jodid, D-biotin, cianokobalamin.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Quamtrax

Okus

Čokolada, Vanilija

Embalaža

2000g

Mnenja

  1. (preverjeni lastnik) , :
    5 od 5

    Ne povzroča težav v želodcu, dobro se meša, dober okus….spominja na kakav :)

  2. (preverjeni lastnik) , :
    5 od 5

    dobrega okusa,prejšnjić naročil pri enem drugem ponudniku in še zdaleč niso bili tako dobri.dobro s emešajo,okus je odličen.priporočam.

Dodaj komentar