Whey4u Whey Isolate 1000g

5.00 od 5
1 review Whey4u Whey Isolate 1000g

Zelo kvalitetni proteini sirotke brez vsakršnih dodatkov.

24,99€

Ta izdelek ni na zalogi, preverite kasneje.

Primerjaj

Opis izdelka

Whey4u Whey Isolate vsebuje čisti izolat sirotkinih beljakovin brez dodatkov.

Čisti izolat je najbolj napredna oblika sirotkinih beljakovin, poleg tega pa vsebuje kar 90% delež proteinov in zelo majhen delež maščob in laktoze. Ti proteini imajo visoko biološko vrednost (BV), večjo od številnih ostalih proteinov in vsebujejo visoke ravni esencialnih in neesencialnih aminokislin. Sirotkini peptidi v teh proteinih vsebuje nizko, srednjo in visoko molekulsko maso. Krajše in dolge verige aminokislin predstavljajo bistvene hranilne snovi kot je dušik za pridobivanje mišične mase in vzdrževanje ustreznega anaboličnega stanja v človeškem organizmu. Izolat sirotkinih proteinov je prečiščen s pomočjo različnih postopkov obdelave kot je križna mikrofiltracijo. To je postopek, ki uporablja filtre ustreznih velikostih za ločevanje beljakovin od maščob, holesterola in laktoze na podlagi njihove teže in molekularne velikosti.

Whey4u Whey Isolate zagotavlja 90g beljakovin na 100g izdelka ter izredno malo maščob in laktoze. Proizvodne metode pomagajo ohraniti biološko aktivnost proteinov sirotke, ki poleg dodajanja proteinov po treningih ali preko dneva pomagajo pri krepitvi imunskega sistema. Whey4u Whey Isolate se odlično raztaplja in ga lahko premešate tudi brez uporabe mešalnika.

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 merico (40g) skupaj z vodo ali mlekom in zaužijte takoj po treningu ali kot nadomestilo beljakovin preko dneva.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-2 odmerka (40-80g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

Hranilna vrednost in sestavine 100g
Energijska vrednost 367,7 kcal
Maščobe 0,31g
Ogljikovi hidrati 0,5g
Beljakovine 90,0g
SESTAVINE (okus neutro): 

Mlečne beljakovine (izolat sirotkinih beljakovin).

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Barebells

Okus

Neutro

Embalaža

1000g

Mnenja

  1. , :
    5 od 5

    Odličen izdelek, tudi za uporabo v kuhinji pri pripravi raznoraznih jedi, ker je brez okusa

Dodaj komentar