WIN 100% Hi-Protein Standard 2268g

Hi-Protein standard je mešanica različnih beljakovin, ki ravno zaradi tega omogoča vsem strankam cenovno dostopen vir beljakovin.

29,99€
Počisti izbrano
POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

WIN 100% Hi-Protein Standard je eden izmed bolj ekonomičnih beljakovinskih napitkov na trgu. Ta beljakovinski napitek je sestavljen iz 5 različnih beljakovinskih virov. To omogoča ustrezno kvaliteto izdelka in lahko zadovolji večino športnikov, predvsem pa tistih, ki pri izbiri izdelka pogledajo tudi na svojo denarnico.

WIN 100% Hi-protein vsebuj visok odstotek beljakovin in lahko preprečuje katabolizem (mišično razgradnjo), poleg tega pa se zaradi večje gostote napitka poveča tudi občutek sitosti. Vaše mišice, organi in imunski sistem potrebujejo makrohranilo beljakovine za pravilno delovanje. Moški in ženske vseh starosti potrebujejo ustrezno količino beljakovin za pravilno delovanje metabolizma in za ohranjanje ustreznega zdravja. Proteini so prisotni v vseh živih bitjih in jih aktivni ljudje ob intenzivnih treningih potrebujejo za popravilo poškodovanega tkiva in vlaken ter regulacijo metabolizma. Tudi pri ljudeh, ki se ne ukvarjajo s športom, je telo ves čas v procesu razgradnje in izgradnje novega tkiva, kot v primeru kože, mišic in vitalnih organov.

Proteini so naravno prisotni v živilih, kot so meso, ribe, mlečni izdelki in stročnice, ki so pomembna hranila v prehrani vsakogar, predvsem pa za športnika. Na žalost je prehrana večine ljudi daleč od idealne. Pomanjkanje beljakovin lahko povzroči več težav kot so slabitev imunskega sistema, dolgotrajna utrujenost, nizka raven energije in druge degenerativne bolezni. 100% Hi-Protein Standard je lahko praktičen način za dopolnitev vaših dnevnih potreb po beljakovinah.

Prednosti WIN 100% Hi-protein Standard:

  • Dostopna cena
  • 20g beljakovin na odmerek
  • 5 naravnih vir beljakovin
  • 80% vsebnost beljakovin
  • Vsebuje esencialne aminokisline

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 odmerek (3 merice 40g) skupaj z vodo ali nemastnim mlekom in zaužijte takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-2 odmerka (40-80g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus vanilija.

Hranilna vrednost in sestavine 100g
Energijska vrednost 354 kcal
Maščobe 2,2g
- nasičene 0,4g
Ogljikovi hidrati 6,8g
- sladkorji 0,0g
Vlaknine 1,8g
Beljakovine 79,0g
Holesterol 0,0mg
Natrij 400,0mg
Kalij 623,0mg
SESTAVINE (okus čokolada): 

Izolat sojinih beljakovin, pšenične beljakovine, mlečne beljakovine, sirotkine beljakovine, jajčne beljakovine, kakav, ksantan gumi, naravne in umetne arome, sladila (kalijev acesulfam, natrijev saharinat, aspartam).

SESTAVINE (okus jagoda): 

Izolat sojinih beljakovin, pšenične beljakovine, mlečne beljakovine, sirotkine beljakovine, jajčne beljakovine, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), ksantan gumi, naravne in umetne arome, sladila (kalijev acesulfam, natrijev saharinat, aspartam), barvilo (alura rdeče).

SESTAVINE (okus vanilija): 

Izolat sojinih beljakovin, pšenične beljakovine, mlečne beljakovine, sirotkine beljakovine, jajčne beljakovine, ksantan gumi, naravne in umetne arome, sladila (kalijev acesulfam, natrijev saharinat, aspartam).

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

WIN Nutrition

Okus

Čokolada, Jagoda, Vanilija

Embalaža

2267g

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “WIN 100% Hi-Protein Standard 2268g”