Bodyraise D-Tox 60 kapsul

Prehransko dopolnilo Bodyraise D-Tox vsebuje mešanico rastlinskih izvlečkov s silimarinom.

14,99€

Na zalogi

POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

Bodyraise D-Tox je prehransko dopolnilo, ki vsebuje zanimivo formulo rastlinskih izvlečko ter sodi v skupino izdelkov namenjenih razstrupljanju telesa in jeter.

Jetra so organ odgovoren za številne metabolične naloge, pri čemer nastajajo različni in številni metaboliti in toksini. Poleg metabolične funkcije so pomembna tudi za odstranjevanje nastalih snovi, ki za telo niso koristnie. Ostali trije organi, ki sodelujejo v tem procesu so ledvice, črevesje in koža.

Jetra so prisotna v skoraj vseh metaboličnih reakcijah v prebavnem procesu in vključuje sproščanje glukoze v centralni krvni obtok ter proteinske sinteze. Snovi kot so tobak, alkohol in hitra hrana zastrupljajo organizem z dodatnimi toksini, ki so večinoma topni v maščobi in se tako lahko kopičijo v telesu. Toksini morajo biti topni v vodi, saj se tako lažje izločajo iz telesa.

Za športnike je vloga jetra še pomembnejša zaradi pospešene presnove. Ravno to dejstvo je neposredno povezano s proizvodnjo toksinov. Kopičenje vseh teh dejavnikov lahko privede do motenj v delovanju jeter, kar si noben športnik ne želi. To je lahko povezano z debelostjo in slabšo zmogljivostjo športnika. Pravilno delujoča jetra omogočajo ustrezno izločanje toksinov in vplivajo na povečano sintezo beljakovin.

Glavne lastnosti Bodyraise D-Tox:

  • vsebuje flavonoide
  • več izvlečkov rastlin
  • dodatek alfalipoične kisline
  • vsebuje pagasti badelj

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 3 kapsule z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

3 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

Hranilna vrednost in sestavine 3 kapsule
Energijska vrednost 0 kcal
Izvleček Silybum marianum 600,0mg
Smilax Aspera 300,0mg
Inozitol 187,5mg
Holin bitartrat 187,5mg
Alfalipoična kislina 150,0mg
Pueraria Lobata 150,0mg
Synara Cardunculus 150,0mg
SESTAVINE: 

Izvleček Silybum marianum, Smilax aspera, inozitol, holin bitartrat, alfalipoična kislina, Pueraria lobata, Synara Cardunculus, ostale sestavine: želatina, mikrokristainična celuloza, sredstvo za povečanje prostornine (kalcijev fosfat), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Bodyraise

Embalaža

60 kapsul

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “Bodyraise D-Tox 60 kapsul”