Quamtrax Collagen Plus 350g

Quamtrax Collagen Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje goveji kolagen, ki prispeva k elastičnosti kože.

16,99€

Na zalogi

POPUST: 2 kosa 3% / 3 kosi 5%
Primerjaj

Opis izdelka

Quamtrax Collagen Plus vsebuje strukturno beljakovino kolagen. To je ena izmed najpomembnejših gradbenih substratov v telesu, saj predstavlja približno 30% vseh telesnih beljakovin.

Beljakovina kolagen v telesu zagotavlja povezovanje, elastičnost in regeneracijo vseh vezivnih tkiv v telesu, vključujoč kožo, vezi, kit, hrustanca in kosti. V svoji osnovi je kolagen močan in upogljiv ter deluje kot lepilo, ki drži skupaj vsa tkiva. Kolagen na ta način ojača različne telesne strukture in skrbi za integriteto kože. V našem telesu najdemo različne vrste kolagena, katere v 80 – 90% spadajo v tip I, II oziroma III. Največ kolagena spada v tip I, za katerega je značilno, da ima veliko natezno trdnost, kar pomeni, da se lahko močno raztegne, ne da bi se pretrgal.

Raven kolagena se lahko z leti zmanjšuje zaradi pretirane fizične aktivnosti, travmatizmov, prekomerne telesne teže in drugih dejavnikov. Kolagen v telesu izgublja gostoto in fleksibilnost, kar povzroča nelagodje in bolečino v sklepih in kosteh, ter nagubano kožo.

Quamtrax Collagen Plus je prehransko dopolnilo, ki temelji na naravnem kolagenu. Quamtrax Collagen Plus je govejega izvora s surovino Peptan®, ki zagotavlja najvišjo kakovost in čistost. Da bi Quamtrax Collagen Plus bil še bolj učinkovit so mu dodali hialuronsko kislino, magnezij in vitamine (C, B3 in B6).

Glavne lastnosti izdelka Quamtrax Collagen Plus:

  • vsebuje kolagen v prahu
  • vsebuje dodatek hialuronske kisline
  • vsebuje vitamin C, B3 in B6

Hranilna vrednost in informacije o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 odmerek (12g) s približno 250ml vode

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 odmerek (12g). Ne preseči priporočljivih dnevnih odmerkov.

Hranilna vrednost in sestavine 12g
Energijska vrednost 40,3kcal
Maščobe 0g
Ogljikovi hidrati 0g
Beljakovine 10,1g
Sol 0,17g
Magnezij (magnezijev karbonat) 67.8mg
Vitamim C (kalcijev L-askorbat) 67mg
Vitamin B3 (nikotinamid) 8,77mg
Vitamin B6 0,77mg
Hialuronska kislina 20mg
Hidrolizirani goveji kolagen, (Peptan®) 10,1g
SESTAVINE (okus vanilija): 

Magnezij (magnezijev karbonat), vitamin C (kalcijev L-askorbat), Vitamin B3 (nikotinamid), Vitamin B6, hialuronska kislina, hidrolizirani goveji kolagen, (Peptan®), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), arome, natrijev hialuronat, sladilo (sukraloza, steviol glikozidi). Lahko vsebuje sledi žit, ki vsebujejo gluten, rake, jajca, ribe, arašide, sojo, mleko, oreščke, lupinarje in njihovih derivatov.

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Quamtrax

Okus

Limona

Embalaža

350g

Mnenja

Ni še ocen. Ali želite komentirati?

Bodite prvi in ocenite “Quamtrax Collagen Plus 350g”